Med fokus på lighed i sundhed og sammenhængende indsatser for alle på tværs af kommune og region.
I Sundhedsrådene har vi en unik mulighed for at styke et tættere samarbejde mellem region og kommuner, så vi sammen kan fremme omsorgen, forebyggelse og den tværgående behandling af borgerne ved både fysisk og psykisk sygdom. Den chance skal udnyttes og kvalificeres med borgernes og de pårørendes erfaringer, så flere oplever mere sammenhængende, værdige og trygge patientforløb- ikke mindst de allermest sårbare borgere.
I den kommende Region Østdanmark vil jeg fortsat arbejde målrettet for at fremme lighed i sundhed, skabe sammenhængende patientforløb på tværs af sektorer, løfte psykiatriindsatsen og styrke Regionen som en attraktiv arbejdsplads.
Som sygeplejerske og politiker bruger jeg min faglighed og erfaring til at sætte nye dagsordner og opnå resultater med inspiration fra regionens borgere og ansatte.
Jeg vil fortsat gøre mig umage for at være en flittig og engageret regionrådsrepræsentant for hele Region Østdanmark og en stærk stemme for Nordsjælland, i de forhold der vedrører os lokalt.
I Region Hovedstaden har jeg bl.a. som formand for Social- og psykiatriudvalget arbejdet for at udbrede STIME, et kommunalt/regionalt tilbud til børn i mistrivsel, og løftet sundhedsindsatsen for borgere i udsathed.
I følgegruppen på Nordsjællands Hospitalhar jeg kæmpet for et produktionskøkken på Nyt Nordsjællands Hospital, og som formand for mit udvalg sat fokus på medarbejdernes trivsel og arbejdsforhold, så Region Hovedstaden i dag tiltrækker og tilknytter flere medarbejdere og ledere end i 2022.
Desuden har jeg medvirket til at styrke den kollektive transport– både regionalt og lokalt i Nordsjælland.
Med Region Østdanmark, sundhedsreformen og 10-årsplanen for psykiatrien vil jeg sætte baren højt i regions- og sundhedsrådene og arbejde målrettet for bedre sammenhæng, nærhed og kvalitet i sundhedsvæsenet.
Lederne, medarbejderne og de praktiserende læger er rygraden i et stærkt fremtidigt sundhedsvæsen.
Et sikkert og sundt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling og den rette balance mellem arbejdsliv og privatliv i forskellige livsfaser skal øge trivslen, og tiltrække og tilknytte flere dygtige medarbejdere.
Alle børn og voksne udfordret af mistrivsel eller psykisk sygdom skal mødes værdigt, og få den rette hjælp hurtigt, når der er behov for den.
Pårørende og civilsamfundet skal inddrages mere, både lokalt og på hospitalerne. Vi har et særligt ansvar for at nå de allermest sårbare.
Ingen må opleve sig overset, stigmatiseret eller føle sig som kastebold mellem systemer.